Forside
KEND DIN BYGGEVARE
Markedsovervågning
CE-Mærkning af byggevarer
EN 1090 Temaside
Standarder
English
 

 

Byggevareinfo.dk relanceres nu med nyt design og ny struktur, hvor der også sættes fokus på den proaktive markedsovervågningsindsats

19.10.2010

Hjemmesiden er revideret for at få en mere kommunikativ og teknisk simpel hjemmeside. Der er fokus på en flad struktur, hvor brugerne kan gå til de vigtigste informationer direkte fra forsiden.

Hjemmesidens brugere, især professionelle bygherrer, håndværkere, producenter, entreprenører og grossister, der ønsker at anvende, importere eller eksportere byggevarer, vil opleve markante forbedringer. Det bliver fremover nemmere at få vejledning og information om danske og udenlandske byggematerialer. Brugerne kan også få vejledning om CE-mærkning og byggevaredirektivet, samt adgang til lister over standarder og frivillige mærkningsordninger.

Det sker bl.a. med aktuel information til branchen om igangværende og kommende kontrolindsatser og siden bliver dermed en vigtig del i styrelsens informationsindsats i forbindelse med markedsovervågningen.

Endelig bliver det nemmere at anmelde ulovlige byggevarer til styrelsen, da vi nu på forsiden har lagt et anmeldelsesskema.